2206

2012

Excuses voor de verkeerde aanhef in de nieuwsbrief

Gisteren hebben wij u een nieuwsbrief gestuurd met tips voor een geslaagde (auto)vakantie. In deze nieuwsbrief zijn onze mannelijke klanten ten onrechte als mevrouw aangesproken. Aan hen willen wij onze welgemeende excuses aanbieden.

Natuurlijk weten wij of degene die bij ons een dienst heeft afgenomen een meneer of een mevrouw is. Helaas is door een verkeerde dataselectie iedereen aangesproken met mevrouw. Een domme fout, die in het vervolg niet meer voor mag komen.

Wij zullen er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit soort fouten niet meer voorkomen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

4 reacties

 1. adriaan

  24 juni, 2012 om 20:16

  hallo routemobiel als ik post of een e-mail krijg staat er dhr NUIJNCK op maar mijn achternaam is de MUIJNCK

 2. wouter

  26 juni, 2012 om 14:15

  Route Mobiel, dit is een staaltje van hoe je moet omgaan met je klanten! Iedereen kan een foutje maken, en jullie hebben jet pri,a opgelost. Ik heb zelfs nog een mail ontvangen met terugkoppeling van deze ‘fout’. Hier kunnen andere bedrijven van leren!

 3. Jim

  26 juni, 2012 om 16:05

  Ik had niet verwacht dat hier een excuus op zou volgen.
  Petje af Route Mobiel.
  Hier kunnen andere bedrijven inderdaad van leren

 4. Fra

  27 juni, 2012 om 15:36

  Ik vind het helaas onvoldoende afgehandeld zo, omdat het reactief werd opgelost. Ik heb eerst Route Mobiel moeten mailen eer mij op deze menselijke fout van hun werd gewezen. Mij was niks bekend van deze blog en kijk hier dus nooit op.

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.