1212

2014

Rijdt u voorzichtiger als het begint met sneeuwen?

We hebben het al een tijdje niet meer gezien in Nederland, sneeuw. Maar als het sneeuwt is het altijd weer even oppassen geblazen. Minder zicht door al die sneeuwvlokken op uw raam, gladheid en andere weggebruikers die een ander weggedrag gaan vertonen. Maar wat doet u? Rijdt u voorzichtiger als het sneeuwt?

10 reacties

 1. Cees de Leeuw

  16 december, 2014 om 16:37

  Ja route mobiel is gaaf, aanrijtijd verleden week 12 min.

 2. ans moes

  16 december, 2014 om 16:39

  alles oke

 3. Emil de Wilde

  16 december, 2014 om 18:49

  Daar wij vaak in de winter met onze auto in Indiana, USA rijden is het rijden in sneeuw en sneeuwstormen ons niet onbekent dit zou mooi meewerken als het hier nog eens zover mocht komen. Maar je leert er in iedergeval van om allert en behoedzamer te rijden.

 4. Hans

  16 december, 2014 om 21:27

  Ja, ik rijd uiteraard wel voorzichtiger=langzamer onder gladde omstandigheden. Ik kan echter wel “normaal” zonder spanning/stress doorrijden, omdat ik mij al sinds jaar en dag richt op het rijden onder moeilijke omstandigheden. Ben op mijn achttiende de eerste slip- en verhoogde rijvaardigheidscursussen gaan volgen en geef al vele jaren regelmatig zelf les.
  Als iedereen niet alleen een auto zou kunnen besturen, maar deze o.a. door eerder genoemde cursussen ook nog onder controle zou kunnen houden, zou het er een stuk veiliger en prettiger aan toe gaan op `s heren wegen.

  • Enrico

   18 december, 2014 om 23:38

   ANTICIPEREN!
   Dat is het grote toverwoord.
   Je kunt nog elk jaar een antislipcursus volgen, maar als je niet leert om vooruit te kijken naar het overige verkeer (trouwens ook achteruit in de spiegel is noodzakelijk) en tijdig te reageren om wat er om je heen gebeurd dan heb je niks aan dat soort cursussen.
   Ook niet als je denkt dat omdat je jaarlijks zo’n cursus volgt je daarom harder door kunt rijden, je weet immers hoe je een auto uit een slip kunt halen, want de velen die deze cursus niet hebben gevolg weten vaak niet wat ze moeten doen waardoor je alsnog met de brokken kunt komen te zitten.
   Denk daar maar eens over na.

 5. j.a.rinzema

  16 december, 2014 om 22:40

  Rijd al vrij vroeg in het najaar met winterbanden. Weet dat dit niet alleszaligmakend is, maar het geeft wel een veiliger gevoel. Heb slechts tweemaal een beroep moeten doen op Route Mobiel, beide keren met goed en snel resultaat. Ga zo door!

 6. k de groot

  16 december, 2014 om 23:34

  Hoewel ik het een leuke clup vind hoop k er nooit gebruik van te hoeven maken.

 7. hegon

  17 december, 2014 om 11:36

  zeer tevreden

 8. KETELAAR GJ

  17 december, 2014 om 11:58

  TOP wat ze doen bij elke auto .in elk seisoen
  bij regen wind storm of hagel.
  Bedankt allemaal.

 9. Deelstra

  22 december, 2014 om 10:37

  ben dik tevreden met Route Mobiel

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.