1512

2014

Nieuwe generatie gasauto’s nu ook verzekerd

Sinds vandaag verzekeren we ook auto’s die op groengas rijden. Groengas, ook wel CNG (Compressed Natural Gas), is de schoonste fossiele brandstof voor auto’s. Grote merken als Volkswagen, Renault en Mercedes omarmen deze nieuwe brandstof en hebben van bestaande types speciale CNG-uitvoeringen op de markt gebracht.

Fiat groene koploper
Een bezoek aan de website fuelswitch.nl leert dat Fiat aan kop rijdt van het groengaspelleton met maar liefst 5 types, waaronder de Panda en de Punto. Volkswagen staat op een 2e plaats met 4 types. De Duitsers leveren een groengasversie van de Touran, de Passat, de Up en de Caddy.

Ruim 50 tankstations door Nederlands
Er zijn op dit moment ruim 50 tankstations waar u groen gas kunt tanken. U vindt deze tanklocaties op de website van de overkoepelende organisatie CNG Net.

Aanvragen is simpel
Rijdt u binnenkort ook op groengas? Op routemobiel.nl vraagt u eenvoudig onze scherp geprijsde autoverzekering aan.

1 reactie

 1. J.L.J. Schouten

  24 december, 2014 om 00:12

  Wat doet de brandstof er toe bij een voertuigvezekering? Een voertuig wat ” Gas ” als brandstof heeft is het meest veilige voertuig bij ongevallen. Wel eens een ongeval meegemaakt met een kunststof brandstof tank met benzine, of een voertuig met een ” Gas ” tank? Ik als wegenwachters bij de ANWB wel. Negen van de tien keer stond het benzine voertuig in brand. Benzine en elektische voertuigen zijn het gevaarlijkst bij aanrijdingen!

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.