0805

2015

Elektrisch rijden steeds populairder!

Elektrisch rijden wordt steeds populairder in Nederland. Er rijden in Nederland al meer dan 52.000 elektrische of hybride auto’s.Blue_Tesla_Model_S_Zoutelande_dunes_Holland
Tesla Motors, fabrikant van volledig elektrische voertuigen, verwacht dit jaar 55.000 auto’s aan klanten te leveren. Momenteel liggen de verkopen op koers.

Elektrisch rijden biedt de volgende voordelen:

  • Beter voor het milieu. Omdat bij het opwekken van elektriciteit een stuk minder CO2 uitstoot vrij komt dan bij de verbranding van fossiele brandstoffen, zoals benzine is elektrisch rijden minder schadelijk voor het milieu.
  • Het biedt financiële voordelen. Elektriciteit is namelijk goedkoper dan fossiele brandstoffen, zoals benzine. Ook zijn er belastingvoordelen bij het elektrisch rijden. Zo hoeft er geen BPM en geen wegenbelasting te worden betaald voor volledig elektrische voertuigen.

Er zitten ook nadelen aan elektrisch rijden:

  • De aanschaf van een elektrische of hybride auto is een stuk duurder dan de aanschaf van een auto met een verbrandingsmotor.
  • De afstand die met een volledig elektrische auto gereden kan worden is nog beperkt. Echter gaat de ontwikkeling hiervan erg snel.

Hoe kijk jij tegen het elektrisch rijden aan?

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.