1505

2015

Youngtimer aantrekkelijk voor ondernemers!

De Youngtimer, een auto van 15 jaar en ouder, krijgt een zakelijk platform: Youngtimer Business Wise. Logisch, want de zakelijke rijder raakt steeds meer geïnteresseerd in de Youngtimer vanwege de ‘vrolijke’ bijtelling. Jort Kelder presenteert dit platform voor de eerste maal aan het grote publiek tijdens Youngtimer Event, op zondag 17 mei bij Classic Park in Boxtel. Geïnteresseerden in het Youngtimer rijden kunnen zich op deze pagina aanmelden voor de lounge.
classicpark7
U kunt natuurlijk ook gewoon uit interesse voor auto’s uit de jaren 70, 80 en 90 het Youngtimer evenement in Boxtel bezoeken. De vierde editie van het Youngtimer Event “Forever Young” vindt plaats in en om Classic Park, het nieuwe automuseum in Boxtel. Het evenement voor auto’s uit de jaren 70/80/90 zit vanaf nu jaarlijks op zondag in het weekend van Hemelvaart. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 10 euro.
Mercedes_w126_Arktissilber2

2 reacties

 1. Bob

  29 mei, 2015 om 19:32

  Ik ben toch oprecht benieuwd wat het nut is van dit bericht als het verzekeren van een auto ouder dan 15 jaar bij Route Mobiel niet mogelijk is..

  • Martijn @ Route Mobiel

   01 juni, 2015 om 13:03

   Hoi Bob, Dit bericht is puur informatief. Zie het als een tip voor ondernemers. Auto’s vanaf 15 jaar kunnen bij ons inderdaad niet verzekerd worden voor pechhulp. Echter als een auto al bij ons verzekerd is en deze auto wordt 15 jaar of ouder dan blijft deze auto natuurlijk wel verzekerd totdat de eigenaar de verzekering zelf stopzet. Achter dit blogbericht zit geen commerciële gedachte. Is je vraag zo beantwoord? Groet, Martijn

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.