2806

2016

Je reis annuleren? TradeYourTrip heeft een beter plan.

Er worden jaarlijks heel wat reizen geannuleerd. Als het je een keer is overkomen dan weet je hoe dubbel verdrietig je van annuleren wordt: aan de ene kant omdat je vakantievoorpret voor niets is geweest, aan de andere kant omdat je er financieel op achteruit gaat. Met de komst van TradeYourTrip is dat verlies een stuk kleiner.

Verkoop je reis
Sinds kort werkt Route Mobiel samen met TradeYourTrip (TYT). Dit Amsterdamse bedrijf functioneert als ‘marktplaats’ voor het doorverkopen van geboekte vakanties. Bij gemiddeld 85 van de 100 aangeboden vakanties lukt het TradeYourTrip (TYT) om een koper te vinden.

Waar komt het idee vandaan?
Dat alles te verkopen is behalve een geboekte reis was TYT-oprichter Mark van der Wal een doorn in het oog. Vooral toen hij zelf ondervond dat een geannuleerde (niet-verzekerde) reis door touroperators voor een tweede maal wordt verkocht. Hij besloot een marktplaats voor het verkopen van geboekte vakanties te starten.

Laatste check
Heb je een annuleringsverzekering van Route Mobiel en oren naar die mogelijke extra 10%? Je kunt je reis doorverkopen via TYT als:

  • Het om een samengestelde of pakketreis gaat of een losse accommodatie. Losse vliegtickets kun je dus niet doorverkopen.
  • Je de reis nog niet hebt geannuleerd bij de touroperator.
  • Je rekening van de reis al volledig betaald is.

‘Waar heb ik die annuleringsverzekering dan voor nodig?’
We kunnen ons voorstellen dat je jezelf die vraag stelt. Het antwoord is dat je meer geld terugkrijgt mét dan zonder onze verzekering. Verkoop je je reis zelf dan betaal je namelijk omboekingskosten en een vergoeding aan TYT. Nu ontvang je de vergoeding waar je recht op hebt (vaak is dat de reissom) en maak je kans op een extra bedrag.

5 minuten voor 10%
Ga naar www.tradeyourtrip.nl om je vakantie in 5 minuten te koop aan te bieden en kans te maken op een extra bedrag van 10% boven je uitkering.

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.