1710

2016

Dagje uit in Nederland? Hier onze tips!

 1. Wil je een dagje met de familie opstap? Ga eens naar attractiepark de Efteling! Hier is van alles te doen jong en oud. Waan je in een andere, bijzondere wereld in de Droomvlucht of gil de longen uit je lijf in achtbanen zoals de Python en de spectaculaire nieuwe Baron 1898, word nat in de wild water baan Piraña of woon een van de shows bij. Wij raden aan om dit op een doordeweekse dag te doen dan hoef je lekker niet zo lang in de rij!
  Baron
 2. Duik de geschiedenis in van speelgoed op de tentoonstelling Toy Story, 100 jaar speelgoed. Te zien in het Museum van de 20e eeuw. Je vindt hier vooral veel populair speelgoed uit de jaren ’30-’60. Voor ieder wat wils en good old memories! Voor alle leeftijden iets herkenbaars. Wees er snel bij want de tentoonstelling duurt tot 30 oktober.
  speelgoed
 3. Ga een dagje met vrienden naar het Rijksmuseum. Hier is onder andere Rembrandts belangrijkste werk te zien. Geïnteresseerd in de inmiddels wereldberoemde werken van Rembrandt: Marten & Oopjen? Hou dan de agenda van het Rijksmuseum in de gaten! Aan de hand van kunstwerken en voorwerpen laat het Rijksmuseum zien hoe de Nederlandse geschiedenis in elkaar zit. Amsterdam was in de Gouden Eeuw de belangrijkste wereldstad. Uit die tijd zijn vele bijzondere voorwerpen te bezichtigen. Ook is er altijd een wisselende tijdelijke tentoonstelling.
  rijksmuseum
 4. Een familiedag in het vernieuwde Wildlands in Emmen www.wildlands.nl/. Waan je in de wondere en ijzige wereld van Antarctica, of baan je een weg door de jungle in een heuse Jeep. Vermaak voor jong en oud!
  wildlands
 5. Een actieve dag in SnowWorld Zoetermeer. Drie pistes tot 210 meter met 10 verschillende liften zorgen voor het ultieme wintersportgevoel in eigen land! Ga hier een dag skiën of snowboarden met vrienden of familie. Break a leg!
  skien
 6. Paintball, Airsoft of lasergamen bij Gladiator Sports in Almere. Gladiator is het grootste park in Nederland waar u dit kunt doen. Het park is 10 hectare groot. Bij Gladiator speelt u dus niet op kleine veldjes!
  paintball
 7. Bezichtig het wereldberoemde Nationale natuurpark De Hoge Veluwe. Met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het park leven onder andere edelherten, reeën, boommarters en wilde zwijnen. Fiets, wandel en gps-tochten worden aangeboden in het Bezoekerscentrum. Ook vind je hier musea, een sauna en de Apenheul in de buurt!
  veluwe

  Een dagje varen in Friesland met een sloep. Beleef Friesland met een sloep van Centerpoint Charters in Sneek. Lekker genieten van het prachtig landschap in Friesland en het varen over de Friese wateren, Of ontdek het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes.
  sloep

1 reactie

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.