1603

2017

Fris het voorjaar in!

Nare luchtjes in de auto vindt niemand fijn. Als het weer het toelaat, kun je natuurlijk altijd even je raam open doen voor wat frisse lucht. Maar op momenten dat dit niet kan, zijn er gelukkig tal van luchtverfrissers te koop! Hieronder de belangrijkste varianten.

Hangende luchtverfrisser
De meest bekende luchtverfrisser is de ‘hangende’ luchtverfrisser. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het geurboompje. Voordeel hiervan is dat ze goed verkrijgbaar zijn in allerlei geuren, kleuren, soorten, maten en prijzen.

Bijvoorbeeld:
– Arbre magique
– Aroma Car Emoji’s
– Zelf maken DIY

Luchtverfrisser op 12V aansluiting
Ook bestaan er luchtverfrissers die je op je 12V aansluiting aansluit. Misschien wat prijziger en wat minder breed verkrijgbaar, maar groot voordeel is dat je ze kunt navullen en dat ze over het algemeen langer meegaan dan de eerder beschreven variant.

Bijvoorbeeld:
– Mini Auto Luchtverfrisser inclusief ionisator
– Auto luchtverfrisser en luchtbevochtiger

Luchtverfrisser bevestigd aan ventilatie
Als laatste zijn er ook luchtverfrissers die je op je ventilatierooster(s) bevestigd. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo is er altijd een variant die past bij jouw persoonlijke stijl. Hier heb je vaak de keuze voor een navulbare of niet navulbare variant.

Bijvoorbeeld:
– Rituals
– Millefiori Milano
– Ambi Pur

Nu ben je weer helemaal bij! Veel veilige en frisse kilometers gewenst.

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.