3006

2017

Zorgeloos op reis met jouw aanhangwagen

Ondanks dat vliegvakanties steeds populairder worden, gaan ook nog veel Nederlandse gezinnen met de auto op vakantie. We zien in de vakantieperiodes veel auto’s met een caravan of aanhanger erachter. Zie jij jezelf deze zomer ook al “old school” met een wijntje onder het luifel zitten ’s avonds of met een stokbroodje avec du fromage? Dan laten we je graag weten hoe je onbezorgd op reis kunt met jouw aanhangwagen.

Aanhangwagen
Allereerst is het goed om uit te leggen wat er precies onder aanhangwagen wordt verstaan. Wij bedoelen hiermee een aan je auto gekoppelde toercaravan, vouwwagen, bagagewagen of trailer.

Pechhulp Nederland
Als je pechhulp Nederland bij ons hebt afgesloten ben je automatisch ook verzekerd voor pechhulp voor jouw aanhangwagen.

Pechhulp Europa
Met pechhulp Europa zit deze dekking er niet automatisch bij. Wil je de pech aan je aanhangwagen toch verzekeren? Dan kan dat met onze aanvullende caravan/aanhangwagen service. Dit is een extra dekking alleen af te sluiten bij Pechhulp Europa. Meer weten over de voorwaarden? Neem eens een kijkje op onze website.

SOS International Zorg ervoor dat het telefoonnummer van SOS International (+31 (0)20 6 51 51 15) in je telefoon hebt opgeslagen. Als je onderweg met pech komt te staan, helpen zij je verder.

Reisverzekering
Wil je je dekking helemaal compleet maken, vergeet dan geen reisverzekering af te sluiten. Zo zijn ook de spullen in je aanhangwagen verzekerd.

Routemobiel helpt je gewoon verder. Zorgeloos op reis.

Vragen? Stel ze gerust.

We wensen iedereen alvast een heel fijne vakantie!

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.