1702

2012

Reisverzekering Route Mobiel Beste Koop 2012

Normaal gesproken biedt dit blog een overzicht van nieuwtjes en informatie over alles wat met Route Mobiel te maken heeft. Tussen de regels door leest u dan wel dat wij de beste zijn, maar dat willen wij niet té hard van de daken schreeuwen. Bescheidenheid siert immers de mens! Toch willen wij in dit bericht zonder gêne en zonder valse bescheidenheid roepen dat onze Doorlopende Reisverzekering zondermeer de beste is. Deze is namelijk door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop 2012.

Afgelopen vrijdag is de Route Mobiel Doorlopende Reisverzekering door de Consumentenbond tot Beste Koop verkozen. Dat betekent dat onze reisverzekering een uitstekende kwaliteit biedt voor een redelijke prijs, zoals de consumentenbond dat noemt. Dat redelijke prijs, is zacht uitgedrukt. Een snelle vergelijking op Independer.nl leert ons namelijk dat de Route Mobiel Doorlopende Reisverzekering de allerlaagste premie kent.

Een Beste Koop komt voort uit een vergelijking reisverzekeringen die de Consumentenbond jaarlijks uitvoert. Daarbij let de organisatie op een groot aantal verschillende zaken. Die zaken tezamen leveren een score op. Deze score hangt samen met de scores die andere reisverzekeringen krijgen. Op deze manier wordt snel duidelijk dat een reisverzekering met een lage score minder uitgebreid is dan een reisverzekering met een hoge score (zoals de Zelf.nl Doorlopende Reisverzekering. Hadden we al gezegd dat deze de Beste Koop van 2012 is?).

De onderdelen van een reisverzekering waarop de Consumentenbond heeft getest zijn als volgt:

 • Bagage inclusief geld
 • Flexibiliteit/keuzevrijheid
 • Hulpverlening: Zijn de kosten voor telecommunicatie meegenomen? Hoe is de dekking bij zaken als opsporing, redding, berging, repatriëring, vervoer ziekenhuisbezoek en verblijfkosten bij ongeval/ziekte?
 • Dekking voor geneeskundige kosten?
 • Dekking bij ongevallen?
 • Werelddekking
 • Dekking voor rechtsbijstand
 • Aansprakelijkheid vakantiehuis
 • Dekking voor vervoer en verblijf
 • Dekking voor wintersport en onderwatersport.

Op een groot deel van deze punten heeft de Route Mobiel Doorlopende Reisverzekering dus goed gescoord. Als u dit leest en u heeft géén Doorlopende Reisverzekering van Route Mobiel afgesloten (terwijl u dit jaar wél op vakantie gaat), dan heeft u geen Beste Koop gedaan. Bereken de laagste premie reisverzekering daarom snel.

2 reacties

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.