0507

2012

Pas op met bellen in het buitenland

Nederlanders moeten oppassen als ze vrienden op hun vakantieadres bellen. Dat zegt Ben Woldring van vergelijkingssite Bellen.com. Zondag pasten de providers hun prijzen voor bellen in Europa aan. Daartoe had Eurocommissaris Neelie Kroes (VVD) ze gedwongen. De Nederlandse tarieven blijven echter ongewijzigd.

Abonnees ontvingen in de afgelopen weken brieven en e-mails van telecomaanbieders over de wijziging van de tarievenkaart. De prijzen voor bellen binnen Europa zouden dichter bij die binnen Nederland gebracht worden, zo beweerden ze. Daarmee wekken ze ten onrechte de indruk dat ook bellen naar het buitenland goedkoper zou worden. Uit onderzoek van deze krant blijkt dat de tarieven voor bellen in Europa in veel gevallen voordeliger zijn dan de prijzen die abonnees binnen Nederland betalen. Het verschil loopt op tot honderden procenten.

Bron: Sp!ts (3 juli 2012)

1 reactie

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.