0210

2013

Met korting rijden op winterbanden

U wilt toch ook veilig rijden in de winter? Kies daarom voor winterbanden. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn en het kost nauwelijks moeite! Maak gebruik van de speciale actie van Route Mobiel in samenwerking met Tirendo en Vakgarage: 5% korting op de banden van Tirendo en ook nog eens een paar gratis touchscreen-handschoenen van Vakgarage, handig!

Kies zelf uw banden

Via de website van Tirendo kiest u zelf de banden uit voor uw auto. Als u dat heeft gedaan, dan monteert Vakgarage de banden onder uw auto. Let op: dit aanbod is t/m 28 oktober 2013 geldig. Wees er dus snel bij! De actie is overigens alleen geldig als u de banden door Vakgarage laat monteren.

Hoe bestel ik de banden met korting?

Dat is een uitstekende vraag. In slechts vier stappen heeft u een setje nieuwe -voordelige- winterbanden onder uw auto prijken.

 • Ga naar Tirendo en volg daar de stappen in het bestelproces.
 • Bij “Waardebon code invoeren” vult u de volgende code in: WE8E4G
 • Kies als adres het montagepunt bij u in de buurt. Vergeet daarbij niet om een Vakgarage te selecteren (te herkennen aan hun logo).
 • Na uw bestelling belt u de uitgekozen Vakgarage op voor een afspraak, waar u de handige touchscreen-handschoenen cadeau krijgt.

Ga dus snel naar Tirendo.nl en bestel die winterbanden

Wij wensen u een veilige winter toe!

3 reacties

 1. H.v.Raamsdonk

  03 oktober, 2013 om 18:27

  Wat een onzin om een touchscreen-handschoen cadeau te doen,was er
  nu echt niets anders te verzinnen ???? wat een flauwekul.

 2. R, Roodenburg

  03 oktober, 2013 om 22:22

  Wel 5% korting ! ! Ik lig nog bij te komen, het is bijna niet voor te stellen. Geweldig en dan ook nog bij installatie bij de vakgarage een paar touchscreen handschoenen gratis. Die handschoenen geef ik gelijk door aan de gynaecoloog van mijn vrouw. Zal die wel blij mee zijn.

  Dit ga ik direct doorgeven aan mijn kennissen. Wat zullen die de aanbieding van Route Mobiel van harte omarmen.

 3. J. de Haan

  06 oktober, 2013 om 08:16

  Prima actie! ik wilde juist winterbanden gaan bestellen. Ik heb even de prijzen op internet vergeleken. Voor mijn auto (Kia Picanto) waren de prijzen al het goedkoopst, de extra 5% is dus lekker meegenomen. Bij mij in de buurt zit een Vakgarage en ik was toch al niet zo blij met onze dealer. De handschoenen vind ik ook leuk, ik heb er al een paar dus deze gaan naar mijn dochter.

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.