1709

2014

Groeiend aantal ANWB-leden overweegt overstap naar Route Mobiel

In de week van onze 10e verjaardag is het een drukke boel. De drukte is toe te schrijven aan de verhoging van de jaartarieven door de ANWB. Een mooier verjaardagscadeau had Edward Reinderts, directeur Route Mobiel, niet kunnen verzinnen.

De afgelopen dagen merkten we een aanzienlijke stijging van telefoonverkeer en bezoek aan routemobiel.nl. In ons callcenter in Alkmaar krijgen we dagelijks veel vragen over de pechhulppakketten van Route Mobiel. Een vergelijking van onze premie met die van de ANWB behoort tot een vast onderdeel van het gesprek.

routemobiel.nl druk bezocht
Ook op onze website is de drukte voelbaar: de afgelopen dagen steeg het bezoek met bijna 70%, informatie over de Pechhulpservice Nederland werd 43% meer bekeken en het aantal premieberekeningen steeg met maar liefst 154%. Het aantal aanvragen voor Pechhulp Nederland verdrievoudigde.

Betrouwbaar en goedkoop alternatief
ANWB-leden die vanaf 1 januari 2015 meer moeten betalen voor hun Wegenwachtpakket, doen er goed aan om even naar routemobiel.nl te gaan. ‘Voor Europa zijn we altijd goedkoper en in Nederland zijn we in 80% van de gevallen goedkoper’, zegt directeur Edward Reinderts. ‘Sta je met pech langs de weg dan zijn we binnen 35 minuten bij je. Klanten waarderen dit, kijk maar naar het rapportcijfer dat ze ons geven: een dikke 8.’

Tariefsverhoging & de media
De verhoogde wegenwachttarieven kregen de laatste tijd veel aandacht: in dagbladen, op autoblogs en op de radio. We zetten de belangrijkste artikelen voor je op een rij.
Leden boos om dure ANWB (BN De Stem)
ANWB zadelt klanten ongevraagd met 45% duurder pakket op (Autoblog.nl)
Uitleg ANWB-tariefsverhoging (BNR Nieuwsradio)

1 reactie

 1. Henri

  27 november, 2014 om 13:49

  De overstap na route mobiel of een ander is zo makkelijk nog niet… Na opzegging ontkend ANWB de opzegging… Wat een criminele organisatie is dat

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.