2004

2015

Wil je een dagje uit in Nederland? Zie hier onze tips!

1. Wil je een dagje met de familie opstap? Ga eens naar attractiepark de Efteling! Hier is van alles te doen jong en oud. Van de droomvlucht tot achtbanen zoals de Python en Baron 1898 en de wild water baan Piraña. Wij raden aan om dit op een doordeweekse dag te doen.

Efteling

2. Duik de geschiedenis in van Playmobil! Playmobil bestaat 40 jaar sinds 2014 alweer 40 jaar. Hiervoor is de Playmobil 40 jaar speelplezier tentoonstelling opgericht in het Museum van de 20e eeuw. Vele speelplekken en bijzondere activiteiten maken hier het feest compleet voor volwassenen en kinderen.

Playmobiel

3. Ga een dagje met vrienden naar het Rijksmuseum. Hier is onder andere Rembrandts belangrijkste werk te zien. Aan de hand van kunstwerken en voorwerpen laat het Rijksmuseum zien hoe de Nederlandse geschiedenis in elkaar zit. Amsterdam was in de Gouden Eeuw de belangrijkste wereldstad. Uit die tijd zijn vele bijzondere voorwerpen te bezichtigen.

Rijksmuseum

4. Een familiedag in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Wandel tussen slingerende orang oetans, bekijk witte leeuwen en ga op avontuur in Europa’s grootste overdekte speeljungle. Ook is er een nieuwe attractie Expeditie Berenbos, waar je zeker een kijkje moet nemen.

Ouwehands

5. Een actieve dag in SnowWorld Zoetermeer. Drie pistes tot 210 meter met 10 verschillende liften zorgen voor het ultieme wintersportgevoel in eigen land! Ga hier een dag skiën of snowboarden met vrienden of familie.

Snowworld

6. Paintball, Airsoft of lasergamen bij Gladiator Sports in Almere. Gladiator is het grootste park in Nederland waar u dit kunt doen. Het park is 10 hectare groot. Bij Gladiator speelt u dus niet op kleine veldjes!

Paintball

7. Bezichtig het wereldberoemde Nationale natuurpark De Hoge Veluwe. Met ruim 5.400 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. In het park leven onder andere edelherten, reeën, boommarters en wilde zwijnen. Fiets, wandel en gps-tochten worden aangeboden in het Bezoekerscentrum.

Hoge Veluwe

8. Een dagje varen in Friesland met een sloep. Beleef Friesland met een sloep van Centerpoint Charters in Sneek. Lekker genieten van het prachtig landschap in Friesland en het varen over de Friese wateren, Of ontdek het centrum van Sneek met zijn mooie gevels en gezellige terrasjes.

Varen

3 reacties

 1. Joshy

  07 mei, 2015 om 13:12

  Leuke combi: fietsen en varen in Friesland!

 2. Nanette

  19 april, 2017 om 19:26

  Wat een leuke lijst. Ik ga met mijn familie graag naar het subtropisch zwembad in Zwolle.

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.