2404

2015

Bestellingen ontvangen in de kofferbak van je auto?

Internetwinkel Amazon test momenteel een nieuwe manier van pakketbezorging. Bezorgers kunnen bestellingen in de achterbak van de klant achterlaten.
Volvo_XC90_II_boot

Bezorgers kunnen met een eenmalig te gebruiken code de klep van de auto openmaken en het pakket in de kofferbak achterlaten. De internetwinkel heeft grootste plannen met de nieuwe bezorgmethode en voorziet dat ook auto’s van andere merken in de toekomst gebruikt kunnen worden. Bestellingen zullen tevens op dezelfde manier door klanten geretourneerd kunnen worden.

Van de honderd deelnemers die tot nu toe aan de test hebben deelgenomen wilden er 92 de bestellingen voortaan in de achterklep in plaats van thuis bezorgd krijgen.

Voor warme zomerdagen hebben ze nog geen oplossing..

Welke voor en nadelen zie jij in deze manier van bestellingen ontvangen?

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.