2907

2015

Pech in Frankrijk is anders


Veel van onze klanten zijn of gaan met de auto onderweg naar hun vakantiebestemming in Europa. Het is een grote teleurstelling als je met autopech stil komt te staan langs de Europese wegen. Gelukkig kunnen onze klanten 7 dagen per week en 24 uur per dag rekenen op de Alarmcentrale van Route Mobiel, Zij zorgen voor de hulpverlening zoals je dat Nederland gewend bent. Alleen niet in Frankrijk.


Zoek de dichtstbijzijnde praatpaal en druk op de oranje knop. Geef aan dat je en panne [an pan] bent. De hulpdienst ziet direct waar je staat. Sta je dichtbij een tankstation, dan kun je het personeel vragen hulp in te schakelen. Hou dan wel het kentekenbewijs paraat. Ook kun je hulp inroepen door 112 te bellen met je mobiele telefoon. Je moet dan wel uitleggen waar je precies staat. Denk hierbij aan het nummer van de (snel)weg en de kilometer of hectometerpaal waarbij je in de buurt staat.

Tip! Download dan gratis de SOS Autoroute-app. Via deze app kunnen hulpdiensten meteen zien waar je staat.

Pech in andere landen? Bel de Route Mobiel Alarmcentrale 020 – 6 515 115 of gebruik de Route Mobiel app.

1 reactie

 1. J.van der Steen

  22 oktober, 2015 om 14:56

  Miv. het nieuwe jaar wil ik Route Mobiel opzeggen.
  Relatie nr.3738070

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.