1009

2015

De werkwijze van Route Mobiel

We horen wel eens dat mensen onze busjes nooit zien op de weg. Maar je ziet ons vaker rijden dan je denkt. Route Mobiel heeft een uitgekiend netwerk van 1.300 pechhulpverleners. Vanuit 180 strategisch gelegen uitvalspunten bereiken zij alle plekken in Nederland. Op de voor- en/of zijkant van de voertuigen staat altijd het logo met de naam van de pechhulpverlener die in opdracht van Route Mobiel werkt. In totaal zijn er 130 bedrijven voor ons actief.

Op deze manier kunnen onze pechhulpverleners zeer snel ter plaatse zijn als je met pech komt te staat. Zij zijn in staat om gemiddeld binnen 35 minuten aanwezig te zijn op de pechlocatie. De actuele aanrijdtijd vind je altijd op onze website.

Route Mobiel weet dat je graag verder wil, ook bij pech. Dat willen we dan ook zo snel mogelijk regelen. Daarom hebben wij voertuigen die alles in één keer regelen:

 • het verhelpen van pech langs de weg;
 • direct op transport zonder te hoeven wachten op een ander pechhulpvoertuig;
 • vervoer van alle inzittenden van uw auto.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Bekijk ons filmpje hierover:

1 reactie

 1. cor van huis

  28 september, 2015 om 20:02

  heb route mobiel nog nooit nodig gehad wil dit ook zo houden, voor de rest vind ik de site leuk te bekijken.

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.