1612

2015

Maar liefst 55% van de Nederlandse automobilist leent zonder problemen auto uit

In onze vorige nieuwsbrief stelden wij de vraag of je je auto wel eens uitleent aan iemand anders. Daar zijn veel reacties op gekomen. Uit deze reacties hebben wij wat conclusies kunnen trekken. Het bleek namelijk dat maar liefst 55% van de ondervraagden zonder problemen hun auto uitleent.

Iets meer dan een kwart van de ondervraagde leent de auto wel uit, maar dan alleen in noodsituaties, terwijl ongeveer 15% de auto liever helemaal niet uitleent.

Verder vindt een klein deel van de klanten (2,5%) het prima om hun auto uit te lenen, maar dan moet er vooraf wel een mini contract zijn opgesteld voor het geval dat er schade wordt gereden door degene die hun auto bestuurt.

De uitkomsten van het onderzoek zijn gebaseerd op 780 reacties van  Nederlandse automobilisten en is verwerkt in onderstaande grafiek.

Resultaten

 

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.