0410

2016

Stop je creditcard in je vakantietas

Je gaat met de auto op vakantie en controleert netjes of je alles bij je hebt. Paspoort, bankpas, zwembroek, zonnebril…. Maar heb je ook gedacht aan je creditcard? Een creditcard is namelijk niet alleen handig om mee te betalen in het buitenland. Het is een eis van verhuurmaatschappijen dat je een creditcard hebt om een vervangende auto mee te krijgen als je auto met pech staat. Zonder garantie van een creditcard geven verhuurbedrijven geen vervangende auto mee. En dat is toch wel erg jammer als je eigen auto met pech staat en je er niet meer mee verder kan rijden.

creditcardGa dus voor zekerheid en zorg voor een creditcard. Maar let op: een prepaid creditcard geldt niet als garantie, het moet echt een ‘gewone’ creditcard zijn. Mocht je geen creditcard hebben, zoekt Route Mobiel natuurlijk naar een andere manier om naar je bestemming te komen.

 

Over vervangend vervoer gesproken… wist je dat Route Mobiel een aanvullende dekking heeft die meer biedt, namelijk Uitgebreid Vervangend Vervoer. Dan heb je recht op max. 30 dagen vervangend vervoer in plaats van maximaal 7 dagen. En je krijgt dan ook gelijkwaardig vervangend vervoer in categorie D. Wel handig als je met je caravan op vakantie gaat en je een grotere auto nodig hebt.

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.