0702

2017

Woongenot in je auto met deze gadgets!

Volgens het CBS legden Nederlanders in 2014 gemiddeld per Nederlander ruim 11 duizend kilometer af. Dit is zonder vakanties en beroepsmatige ritten. Bijna driekwart van het totaal aantal kilometers werd afgelegd met de auto: de helft achter het stuur en bijna een kwart als passagier. Per Nederlander is dit 8 000 kilometer in de auto. Dat is nogal wat tijd in je ‘heilige koe’! Handig of nutteloos? Wij zetten de leukste gadgets op een rijtje om van je auto een comfortabel 2e thuis te maken.

(bron foto: www.ladylemonade.nl)

Stoelriem kussen.

Veiligheid voor alles, maar eerlijk is eerlijk, autoriemen zitten niet altijd even comfortabel. Daarvoor heb je speciale kussens, of deze maak je gemakkelijk zelf als je handig bent met een naaimachine. Zo kunnen je passagiers nog even een dutje doen onderweg. Niet voor de bestuurder dus. 😉

 

(bron foto: www.solden.be)

Stoel verwarming.

Stoelverwarming is niet in elke auto standaard ingebouwd, dus voor de koude maanden waar het kwik onder nul zakt is het fijn om s ’ochtends in een warme stoel te kunnen stappen. En in de zomermaanden haal je hem gewoon uit je stoel.

 

(bron foto: i.ytimg.com)

Hoofdsteunschermen.

Maak van je autoreis een mediabeleving met film, audio en games. Met een goede media uitrusting houd je jouw kinderen uren zoet op de achterbank. Voor je het weet ben je op plaats van bestemming. Zet alleen het volume niet te hard om niet af te leiden!

 

(bron foto: www.relaxze.nl)

Auto parfum.

Een autoparfum wordt geactiveerd door de luchtstroom uit je blazers en zorgt voor een heerlijke geur in je auto. Probeer eens lavendel, en blijf helemaal zen ondanks dat je in de file staat!

 

(bron foto: speelgoedfamilie.nl)

Opberger.

De Billy van Ikea hebben we nog niet voor je auto gezien maar met een opberger kun je alles kwijt. Van tandenborstel tot scheerapparaat, zo zorg je dat je ‘woonwagen’ altijd netjes opgeruimd is onderweg.

 

(bron foto: www.tuning-gids.nl)

Koffiezetter.

Met een koffiezetter die werkt op 12V hoef je voortaan je auto niet meer uit en heb je altijd verse koffie onderweg. Je hoeft er de auto niet meer voor uit! Lekker voor als je nog wel even in de file staat of lang onderweg bent, en je blijft lekker wakker en alert!

 

(bron foto: www.apparata.nl)

Oven.

Na een verse kop koffie is een oven in je auto wel next level! Voor een ovenschotels voor 10 personen of een appeltaart onderweg naar je schoonmoeder is het minder geschikt maar een croissant of een pizzaatje voor onderweg kan prima! Zorg alleen wel dat je niet teveel drempels onderweg tegenkomt.

 

(bron afbeelding: www.fonq.nl)

Stofzuiger.

Als je leeft in je auto is schoonmaken onvermijdelijk. Niet het leukste klusje en je kunt het natuurlijk laten doen, maar met een speciale stofzuiger voor je auto is het ook zo klaar. Al die kruimels van je vers gebakken croissants zo opgeruimd!

Welke accessoires vind jij handig om je autorit comfortabel te maken? We horen het graag!

1 reactie

 1. Ton Kramers

  07 februari, 2017 om 17:57

  L.s,
  Een fris geurtje in de auto is altijd prettig!
  Verder geen gadgets! Uitgezonderd een Garmin navigatie apparaat!
  Met vriendelijke groet:Ton Kramers

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

 • Henk Bom uit Amsterdam

  Henk Bom uit Amsterdam

  Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

 • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.