1202

2017

Valentijn in de auto

De dag van de liefde, Valentijnsdag, een beetje commercieel maar toch doen we er massaal aan mee. Een goed excuus om iemand de liefde te verklaren of nog eens extra te zeggen hoe gek je op iemand bent. Een kaartje, een roos, een etentje of een dagje/nachtje weg. Iedereen pakt het anders aan. Ga jij op pad met jouw valentijn, hoe zorg je dan voor de juiste sfeer in de auto? Wij als volgt:

Bloem
Een eerste indruk blijft altijd hangen. Zorg dus dat jouw date zich speciaal voelt. Leg bijvoorbeeld een roos of andere bloem op de stoel van je date, zodra hij of zij instapt is jouw eerste “witte” voetje al behaald.

Muziek

Sfeer bepalend! Achterhaal wat de lievelingsartiest van jouw gezelschap is of zoek een goede afspeellijst van spotify uit.

Route

Bedenk van te voren wat het doel van de autorit is. Je kunt jouw date bijvoorbeeld meenemen in jouw verleden, begeleiden langs jouw lievelingstentjes (hier een hapje, daar een drankje) of besluiten om een route uit te stippelen langs mooie plekken.

Parkeerplek

Ben jij van plan om de auto niet alleen als vervoersmiddel te gebruiken maar de ruimte ook gebruiken om lekker privé te kunnen kletsen? Kijk dan van te voren naar een romantische parkeerplek. De website van Femme Frontaal heeft de romantische plekjes in de buurt op een rij gezet voor je.

Lichtjes
Wil je het gesprek een extra romantisch tintje geven? Waxinelichtjes zijn tegenwoordig als LED lichtjes te krijgen. De sfeer van een kaarsje maar dan ongevaarlijk in een afgesloten ruimte als een auto.

Lekkers
Liefde gaat door de maag, volgens ons kunnen wij dit allemaal beamen. Zorg dus voor iets lekkers voor onderweg. Chocolade is hier bij uitstek geschikt voor maar is jouw date bijvoorbeeld gek op fruit of kaas… Dan kan dat natuurlijk ook!

Picknick
Wil je echt uitpakken, zorg dan voor een gevulde picknickmand met eten en drinken en maak van jouw auto een privérestaurant.

Heb jij nog tips? Dan horen we dat natuurlijk graag!

All you need is love

Plaats een reactie

Vul het bericht in.
Vul uw naam in.

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.