Over dit blog

Route Mobiel is een efficiënt georganiseerde organisatie die sinds 2004 bestaat. Met een luidruchtige start wist Route Mobiel een traditie te doorbreken door op een vernieuwende wijze Pechhulp services vorm te geven. Inmiddels is Route Mobiel uitgegroeid tot een van de bekendste Nederlandse merken met een groot netwerk van deskundige pechhulpverleners verspreid over heel Nederland. Daarnaast is zij actief in bijna alle landen van Europa.

Route Mobiel heeft laten zien wat er mogelijk is. We hebben pechhulp low-cost gemaakt door kosten te elimineren die niets met pechhulp te maken hebben, zonder afbreuk te hoeven doen aan de kwaliteit. Dat hebben we ook gedaan met de auto- en reisverzekering. Deze verzekeringen kent geen dubbele dekkingen met pechhulp en sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. Wel zo gemakkelijk en voordelig.

Op Route Mobiel kun je rekenen!
Je auto of motor moet altijd voor jou beschikbaar zijn. Je moet daar altijd op kunnen vertrouwen. Is dat een keer toch niet het geval, dan moet je kunnen rekenen op betrouwbare en deskundige hulp zodat je snel weer op weg kunt. Route Mobiel helpt je weer gewoon verder.

Gedragscodes
Route Mobiel is via Reaal Schadeverzekeringen N.V. lid van het Verbond van Verzekeraars en voldoet dus aan de Gedragscodes van het Verbond.

Route Mobiel biedt de volgende services aan

Wat zeggen anderen

  • Henk Bom uit Amsterdam

    Henk Bom uit Amsterdam

    Snelle en behulpzame service. Binnen een half uur was er een goede monteur ter plaatse en daardoor kon ik weer op weg naar mijn werk afspraak.

Nog meer zekerheid

  • Klanttevredenheid * 8,3

Elk jaar vraagt Route Mobiel aan al haar klanten hoe zij ons beoordelen. Uit het Klanttevredenheidsonderzoek scoort Route Mobiel scoort een 8.3 van 10 gebaseerd op 1.235 beoordelingen.

* Resultaten januari t/m december 2017.